Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conflict între rude, într-o comună din Buzău: 4 persoane au ajuns la spital și 3 în arest

click.ro
masina politie

Conflict între rude, într-o comună din Buzău: 4 persoane au ajuns la spital și 3 în arest

Patru persoane au avut nevoie de îngriiri medicale şi trei au fost reţinute pentru încăierare şi tulburarea liniştii publice în urma unui conflict spontan izbucnit, în localitatea Calvini, după ce un bărbat ar fi oprit o căruţă în dreptul unei curţi, stârnind astfel nemulţumirea vecinilor, informează Agerpres.

Potrivit unei informări transmisă luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi.

"În seara de 5 august a.c., în jurul orei 19.40, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Cislău au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe un drum sătesc din Calvini are loc un conflict între mai multe persoane. Imediat după primirea sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţişti, împreună cu jandarmi, care au identificat persoanele implicate în conflictul spontan ca fiind opt localnici, rude, cu vârste cuprinse între 22 şi 49 de ani. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital", a precizat sursa citată.

În urma conflictului, trei persoane au fost reţinute 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea liniştii publice şi încăierare.

"Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului şi au emis ordine de protecţie provizorii pentru siguranţa persoanelor şi în vederea preîntâmpinării escaladării conflictului. Faţă de trei bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă şi continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare", se mai menţionează în informarea IPJ Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.