Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conflict la Spitalul din Galați din cauza numărului mare de îmbolnăviri cu coronavirus. 166 de angajati s-au infectat VIDEO

Getty Images
doctor spital medic

Situație tot mai complicată la Galați, unde crește numărul angajaților infectați la Spitalul județean. Medicii și asistentele sunt nemulțumiți de faptul că li se pune la îndoială actul medical, în timp ce conducerea unității acuză Corpul de control trimis de la minister de lipsă de profesionalism. Ministrul Sănătății spune însă că atunci când a ajuns el la Galați, a constatat că nu se respectau regulile de protecție și nu se desfășura nicio anchetă epidemiologică, potrivit stiri.tvr.ro.

Angajații Spitalului județean Galați au ieșit astăzi în curtea instituției, în semn de protest. Spun că au muncit până la epuizare în toată această perioadă și că mulți abia mai fac față solicitărilor.

Cel mai greu este la ATI, unde ar mai fi nevoie de 30 de cadre medicale, în condițiile în care a fost adusă și o secție mobilă.

Citește și: Vestea mult așteptată! Când ar putea fi gata primul vaccin împotriva COVID-19

Deocamdată, aici nu sunt încă pacienți pentru că nu este plină secția din spital.

Spitalul de Urgență din Galați a devenit un adevărat focar de COVID după ce 166 de angajați s-au infectat cu noul coronavirus.

Din acest motiv, Ministerul Sănătății a trimis două echipe de control.

Ministrul Sănătății a precizat că din Corpul de control au făcut parte inspectorul general din Ministerul Sănătății și directorul corpului de control.

Nelu Tataru a fost personal la Galați în urmă cu 10 zile.

Spitalul de urgență din Galați are puțin peste 2.000 de angajați. Aici primesc îngrijiri medicale, lunar, aproximativ 16.000 de pacienți.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.