Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Conformitatea este o călătorie', a declarat CEO-ul Binance, pe fondul problemelor de reglementare globală

binance.com
binance criptomonede

Pe fondul îngrijorărilor intensificate cu privire la problemele de reglementare globale ale Binance, CEO - ul și fondatorul companiei, Changpeng Zhao, a subliniat angajamentul bursei de a coopera cu autoritățile de reglementare.

Într-o scrisoare deschisă, marți, Zhao a subliniat că industria criptomonedelor a evoluat masiv în ultimii patru ani de la lansarea lui Binance, în timp ce există încă o mulțime de incertitudini de reglementare în jurul criptomonedelor.

Ca răspuns la „hiper-concentrarea” în materie de reglementare, CEO-ul a împărtășit principiile cheie ale Binance, inclusiv dorința sa de a colabora cu autoritățile financiare pentru a fi un „contribuitor pozitiv”.

Zhao a spus că industria criptografică încă nu are cadre de reglementare clare în mai multe țări, menționând că „mai multe reglementări sunt, de fapt, semne pozitive că o industrie se maturizează”. Executivul a elaborat că reglementările clare oferă o bază pentru adoptare, deoarece mai mulți oameni se simt în siguranță să participe la criptare, adăugând:

„Conformitatea este o călătorie - în special în sectoare noi precum cea a criptomonedelor. Industria are încă multe incertitudini. De asemenea, recunoaștem că odată cu creșterea vine mai multă complexitate și mai multă responsabilitate. ”

Zhao a reiterat angajamentul Binance față de parteneriatul cu autoritățile de reglementare și abordarea companiei de a gestiona popularitatea crescândă a platformei sale, inclusiv angajarea activă și plasarea mai multor sisteme și procese pentru a-și proteja utilizatorii.

CEO-ul a menționat că Binance și-a extins echipa internațională de conformitate și consiliul consultativ cu 500% începând din 2020, inclusiv numiri de la principalii autorități de reglementare globale, cum ar fi Financial Action Task Force. Zhao a menționat că Binance a implementat activ politici anti-spălare a banilor pe platforma sa, cooperând cu firma de informații criptografice CipherTrace pentru a asigura o protecție suplimentară.

„Învățăm și ne îmbunătățim în fiecare zi”, a scris Zhao, subliniind obiectivul final al lui Binance aceea a creșterii libertății și incluziunii pentru o „societate umană mai bună”. „Credem ferm că industria noastră va aduce beneficii societății prin crearea de oportunități financiare ”, a conchis CEO-ul. Zhao a spus că compania salută „îndrumări mai constructive” pentru a ajuta schimbul să crească mai bine.

Citește și Binance dezamăgită de 'acțiunea unilaterală' a Barclays pentru a bloca plățile clienților

Vestea vine în timp ce Binance se confruntă cu un control major din partea autorităților de reglementare din întreaga lume, inclusiv a autorităților din Regatul Unit, Japonia, Canada, Statele Unite, Thailanda și Insulele Cayman. Preocupările tot mai mari cu privire la statutul de reglementare al Binance au declanșat deja unele consecințe pentru utilizatori, inclusiv o viitoare suspendare a transferurilor bancare către platformă și bănci precum Barclays care opresc plățile către Binance, notează cointelegraph.com

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.