Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Confortul este important acasă pentru relaxare și sănătate

facebook.com
perna lenjerie

Pentru a te relaxa și a te simți confortabil când ești acasă trebuie să ai o atmosferă caldă și primitoare în toate camerele în care stai. Problema se poate rezolva prin alegerea unor produse de design interior, pe care le poți găsi în cataloagele cu decorațiuni pentru locuințe. Designul trebuie să fie deosebit în toată casa, să fie o armonie între culorile gresiei, faianței, parchetului, tapetului, mobilei și a altor produse de uz și decor.

Dormitorul trebuie să fie cea mai liniștită cameră din casa ta deoarece acolo te odihnești și petreci mult timp, orele în care dormi. În dormitor un rol deosebit în crearea confortului îl are patul dar și lenjeriile de pat în care dormi. Acestea trebuie să fie călduroase, confortabile, netede, să te ajute să ai un somn profund și odihnitor. Indicat este să alegi materialele naturale pentru lenjeriile de pat, din fibre din mătase, in și bumbac. Materialele naturale din bumbac sunt foarte bune pentru piele deoarece absorb transpirația și încălzesc corpul.

Cele mai apreciate de oameni sunt lenjeriile din bumbac satinat deoarece au un aspect elegant, încântă ochiul prin frumusețea și tușeul materialului. Un aspect de lux trebuie să-l aibă și cuverturile de pat care pot creea în cameră o atmosferă de căldură, armonie și confort. Pilotele trebuie să fie călduroase, moi și ușoare, realizate de asemenea din materiale naturale. Astfel de pilote sunt hipoalergenice deci pot fi folosite și de persoanele care au pielea sensibilă, le ajută să se simtă bine, să aibă un somn liniștit și odihnitor.

Există și posibilitatea de a cumpăra cuverturi matlasate care au devenit preferate de mulți oameni și care au avantajul de a acoperi patul în timpul zilei, de a ascunde imperfecțiunile lenjeriei de pat. În general acestea au un aspect decorativ creat de culori, dar și prin textura materialului.

content-image

Atunci când alegi o pernă trebuie să știi cu ce tip de material este umplută – natural sau sintetic. Dacă este natural te vei simți mai bine, dar va necesita un tratament de întreținere și curățare mai complicat. Acest lucru nu se poate spune despre umpluturile sintetice care permit spălarea ușoară și uscarea rapidă la aer, sunt rezistente și durabile, deci sunt din acest punct de vedere mai practice. Avantajele pernelor cu umpluturi naturale (de exemplu cu puf de rață sau de gâscă): sunt moi când ții capul pe ele scapi de stres, îți poți reduce tensiunea arterială, sunt plăcute la atingere și călduroase. În general pernele cu umplutură sintetică pot fi cu fibre din poliester care sunt destul de durabile și hipoalergenice. Cele mai bune perne sunt cele umplute cu puf de lebădă, moi și fine, pe care atunci când pui capul te simți extraordinar.

Păturile sunt și ele destul de familiare și la modă mai ales dacă au imprimeuri frumoase, care să se asorteze cu celelalte nuanțe de culori din dormitor. Păturile de pat cu texturi pufoase din material Cocolino sunt perfecte pentru lunile friguroase, sunt rezistente la spălări repetate ușoare, nu trebuie să fie călcate, sunt realizate din materiale din microfibră 100%. Acest material este utilizat mai ales în Turcia și China, este plăcut la atingere, foarte moale, voluminos, ușor, practic și frumos. Se curăță ușor, își păstrează aspectul, se spală și se usucă rapid și are proprietăți antibacteriene.

În magazinul din orașul Pucioasa sunt o gamă largă de materiale pentru lenjerii de pat, majoritatea elegante și practice, cu proprietăți de igienă și rezistență bună în timp. Lenjerii outlet Pucioasa pot fi achiziționate de orice persoană care dorește să beneficieze de un produs de calitate, de seturi sau elemente individuale - cuverturi, perne, pilote și pături.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.