Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONFRUNTARE directă între Liviu Dragnea și Mihai Chirica: cum se va tranșa RĂZBOIUL din PSD

Organizația județeană a PSD Iași a luat decizia excluderii din partid a primarului Iașului, Mihai Chirica. Această decizie trebuie validată de Comitetul Executiv Național al PSD, ceea ce înseamnă că vom avea parte de o confruntare deschisă între Liviu Dragnea și Mihai Chirica.

Citește și: Tăriceanu se DEZLĂNŢUIE: Atac DUR după scutirile pentru IT-işti. Ce le transmite românilor vizaţi de Declaraţia 600 / VIDEO

Primarul a anunțat că va depune contestație la decizia de excludere și a acuzat în mai multe rânduri că această decizie a organizației județene vine ca urmare a ordinelor lui Liviu Dragna.

Liderii PSD se vor reuni, miercuri, într-un Comitet Executiv al PSD. Dacă acest punct va fi prins pe ordinea de zi, atunci vom avea parte de confruntare directă între Liviu Dragnea și Mihai Chirica.

Președintele PSD Iași, Maricel Popa, a anunțat că situația lui Mihai Chirica va fi tranșată la Comitetul Executiv al PSD.

”Comisia de Etica este independenta de partid, deci nimeni nu a avut nicio incluziune. Niciun membru BPJ nu face parte din comisie. Astfel, am luat la cunostinta raportul, s-a supus la vot si cu o majoritate covarsitoare primarul Mihai Chirica, viceprimarul Gabriel Harabagiu si presedintele executiv Sorin Iacoban au fost exclusi din partid, 18 membri din cei 21 prezenti votand pentru aceasta decizie. Conform statutului si a codului de etica, astazi sunt exclusi din partid. Au dreptul sa faca contestatie la Bucuresti, la forurile superioare. Mentionez ca decizia finala in privinta domnului Chirica va fi validata de Comitetul Executiv National”, a aratat Popa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.