Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Confruntare între Edinson Cavani și Lionel Messi, la amicalul Uruguay-Argentina

www.hindustantimes.com
Messi Argentina

Edinson Cavani și Lionel Messi ar fi avut un conflict în timpul meciului amical dintre Uruguay și Argentina, disputat luni seara, la Tel Aviv, scor 2-2, potrivit Mediafax.

Potrivit cotidianului argentinian Olé, Cavani a fost surprins de camerele TV când l-a provocat pe Messi la bătaie. În replică, vedeta de la FC Barcelona i-ar fi transmis: "Când vrei tu!".

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

Conflictul a pornit după un fault dur comis asupra lui Lionel Messi în prima repriză. Cavani i-a transmis câteva replici mai dure, iar cei doi au fost despărțiți cu greu de ceilalți jucători. Mai mult, discuțiile aprinse ar fi continuat și pe tunelul de la vestiare, unde Diego Godin și Luis Suarez ar fi intervenit.

Meciul amical dintre Uruguay și Argentina s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Cavani a deschis scorul în minutul 34, însă Sergio Aguero a restabilit egalitatea după pauză, în minutul 63. Luis Suarez i-a readus pe uruguayeni în avantaj, însă Lionel Messi a stabilit scorul final al partidei, din penalty, în minutul 90+2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.