Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Confruntarea Barcelona - Juventus îi pune față în față pe Messi și Ronaldo, în această seară

francefootball.fr
Ronaldo - Messi

Meciul serii se joacă marți între Barcelona și Juventus. În partida tur, catalanii s-au impus la Torino cu 2-0, Ronaldo și compania având acum mare sete de răzbunare. Iubitorii fotbalului au parte de un nou duel între Messi și Ronaldo, o confruntare care împarte planeta în două, potrivit Mediafax.

Înaintea ultimei runde din faza grupelor a Champions League (CL) sunt deja calificate matematic în primăvara europeană Chelsea și Sevilla (Grupa E), Dortmund (Grupa F), Barcelona și Juventus (Grupa G).

Meciul serii de marți se joacă între Barcelona și Juventus. În partida tur catalanii s-au impus la Torino cu 2-0. Ronaldo și compania au acum o mare sete de răzbunare și pentru că starul portughez nu a jucat în acel meci.

Citește și: INS contabilizează 'REALIZĂRILE' Guvernării PNL: PIB a scăzut în trimestrul III cu 6,0% față de T3 2019

Iubitorii fotbalului au, astfel, parte de un nou duel între Messi și Ronaldo, o confruntare care împarte de fiecare dată planeta în două.

Cea mai complicată situație e în Grupa H, unde Manchester Utd, PSG și RB Leipzig se află la egalitate de puncte.

E greu de crezut că francezii nu vor învinge pe teren propriu pe Basaksehir, așa că rămâne ca duelul dintre dracii roșii și nemți să decidă cine este a doua calificată în CL și cine merge doar în Europa League.

Un alt meci cu miză este cel dintre Dinamo Kiev și Ferencvaros Budapesta. Mircea Lucescu trebuie să obțină cel mai puțin un egal, dar nu altul decât 0-0 sau 1-1, pentru a se califica în Europa League (EL).

Tot pentru un loc în CL se vor duela și Lazio cu Club Brugge. Romanii cu 2 puncte mai mult și le este suficient un egal pentru calificare. O înfrângere însă îi trimite în EL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.