Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONFUZIE În plină anchetă penală privind alegerile din Sectorul 1, Clotilde Armand se bucură degeaba că Antena 3 a fost amendată de CNA

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
clotilde armand

Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat, marţi, postul Antena 3 cu amendă de 5.000 de lei pentru încălcarea dispoziţiilor din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual în cadrul emisiunii "Exces de putere" din 6 august. Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, salută decizia CNA și susține că sacțiunea se referă la imaginile cu femeia aflată în încăperea cu voturi, în noaptea alegerilor locale din Sectorul 1, despre care Antena 3 susținea că este chiar Armand. Sancțiunea se referă însă la alt caz, în urma unei sesizări depuse la CNA de Mălin Bot. Chestiunea invocată de Clotilde Armand nu a fost încă analizată de CNA.

„Vă mai amintiți de acel fake-news grosolan prin care Antena 3 declara isteric “Clotilde cu mâna pe voturi!" titrând că eu aș fi fost în camera cu voturi din sediul BES 1? CNA tocmai a amendat acest post televiziune pentru difuzarea de știri false. Pentru că adevărul a fost unul singur: nu eram eu, era o altă persoană în sala respectivă.

Nivelul știrilor false create de PSD a ajuns prea departe. Acum e timpul să plătescă. Am deschis și o acțiune în instanță împotriva celor care și-au permis să manipuleze în asemenea hal.

Și nici bani de la primărie nu mai primesc aceste televiziuni. Așa cum primeau în vremea PSD”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) are în lucru un dosar penal care vizează presupuse fraude la alegerile locale din Sectorul 1. Ancheta a inclusiv o renumărare a voturilor, după ce în spațiul public au apărut imagini cu mai multe persoane care cotrobăiau în sacii cu voturi în noaptea de după alegerile din 27 septembrie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.