Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONFUZIE sau GAFĂ? Klaus Iohannis spune că manifestanții anti-Dragnea au fost ARESTAȚI

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis rade ras

Klaus Iohannis a vorbit, din nou, despre evenimentele de la Topoloveni, unde mai mulți protestatari au fost ridicați de jandarmi și duși la o secție de poliție, unde au fost amendați. Motivul: au protestat împotriva PSD și a lui Liviu Dragnea, care se afla în localitate, fără a avea autorizație.

Președintele Iohannis a făcut o confuzie, spunând că protestatarii au fost arestați. Conform legilor din România, o persoană poate fi arestată doar în urma unui mandat emis de o instanță de judecată. Protestatarii despre care a vorbit Iohannis nu au fost nici măcar reținuți, pentru că ei au fost ridicați de jandarmi.

”Dar, românii nu trebuie să se teamă, românii nu trebuie să se teamă să meargă la vot, să voteze la referendum și la europarlamentare. Și dacă vor românii să știe de ce vor fi feriți dacă votează, să se uite la ce s-a întâmplat în campanie în țară. La Topoloveni, simpli demonstranți, oameni care nu sunt de acord cu Dragnea și îi înțeleg foarte bine, au fost pur și simplu arestați pe loc, duși la poliție. Târgoviște, oraș frumos, cetate de scaun, a fost închis orașul, fiindcă PSD-iștii au vrut în liniște să își facă campania electorală. Dreptul la vot este un drept câștigat de români în Decembrie `89 prin sacrificiul suprem. Și vă spun, români, nu irosiți dreptul la vot, mergeți, votați, nu vă poate lua nimeni acest drept. Nu vă temeți, fiindcă dreptul la vot este al vostru! Și pe 26 mai puterea este la voi! Mergeți și decideți! Nu-i lăsați pe alții, nu lăsați PSD să decidă în locul vostru! Pe 26 mai, la vot!”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și: Cine e, de fapt, femeia care l-ar fi ‘îngropat’ pe Radu Mazăre – Guvernul Dăncilă a ‘uns-o’ în funcție .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.