Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Confuzie totală! Prima reacție a purtătorului de cuvânt al Guvernului, după protestul de la Finanțe: Am privit la televizor!

agerpres
mihai constantin

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a declarat, întrebat cum priveşte protestul de joi al angajaţilor Ministerului Finanţelor, că va încerca să îl privească la televizor, pentru că nu are cunoştinţă despre această acţiune, fiindcă susţinea informarea de presă de la finalul şedinţei de joi a Executivului. El a mai spus că ministrul de Finanţe Marcel Boloş a participat la şedinţa Guvernului şi apoi s-a retras imediat ca să continue să lucreze „la proiectele mult aşteptate de către toată lumea”.

„Dacă evenimentul este în desfăşurare, aşa cum spuneţi, eu nu ştiu, pentru că sunt alături de dumneavoastră aici. L-am văzut pe ministrul de Finanţe la şedinţa de Guvern. A avut contribuţia sa la şedinţă şi s-a retras imediat ca să continue munca la proiectele mult aşteptate de către toată lumea”, a afirmat Mihai Constantin, la finalul şedinţei de joi a Executivului.

Chestionat cum priveşte acest protest, Constantin a răspuns: „Eu am să încerc să îl privesc la televizor, din relatările dumneavoastră şi ale colegilor dumneavoastră, pentru că, repet, nu am cunoştinţă despre acest protest”.

Zeci de angajaţi din Ministerul Finanţelor Publice au întrerupt spontan lucrul, joi, şi au ieşit pe holurile instituţiei, pentru a protesta faţă de unele prevederi ale proiectului de Ordonanţă privind măsuri fiscal-bugetare, dar şi faţă de unele probleme mai vechi privind salarizarea angajaţilor din acest sistem.

Liderul sindicatului Meridian al angajaţilor din Finanţe, Negoiţă Voinea, afirmă că este posibil ca protestul să se extindă şi în teritoriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.