Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Congolezul Bolasie, prezentat de clubul brazilian Criciuma

x
fotbal minge

Extrema congoleză Yannick Bolasie, care a jucat ultima oară la Swansea City, în liga secundă de fotbal a Angliei, speră să impresioneze fanii noii sale echipe, Criciuma Esporte Clube, nou promovată în prima ligă braziliană - Serie A, transmite Xinhua, potrivit Agerpres.

Bolasie, care a trecut pe la echipe ca Everton (2016-2021) şi Aston Villa (2018-2019), a apărut în faţa jurnaliştilor la două săptămâni după ce a semnat cu clubul clasat pe locul trei în Serie B în sezonul trecut.

''Am fost mereu interesat să mă testez în afara Europei şi ştiu că liga braziliană este foarte competitivă. M-am pregătit fizic în ultimele săptămâni cu echipa şi când va începe sezonul cu siguranţă voi fi pregătit'', a spus internaţionalul congolez de 34 ani.

Bolasie, care a sosit ca jucător liber după ce a părăsit-o pe Swansea City în ianuarie, şi-a câştigat o reputaţie pentru abilităţile sale unice în driblarea adversarilor. El speră să-i încânte pe fanii brazilieni cu driblingurile sale în următoarele luni.

''Acesta este stilul meu de joc şi sper să continui aşa. Cred că voi veni cu ceva nou'', a mai spus Bolasie, care are 50 selecţii şi 9 goluri la naţionala Republicii Democratice Congo.

Criciuma va debuta în nou sezon pe 13 aprilie, într-un meci în care primeşte vizita lui Juventude.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.