Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conor McGregor vinovat pentru asalt, după o altercație petrecută în aprilie, într-un bar din Dublin: Luptătorul a fost amendat cu o mie de euro

www.agerpres.ro
Conor McGregor

Luptătorul de arte marțiale mixte, Conor McGregor, a fost găsit vinovat pentru asalt, după o altercație petrecută în aprilie, într-un bar din Dublin. Irlandezul a fost amendat cu 1000 de euro în urma incidentului, potrivit Mediafax.

În luna aprilie, Conor McGregor a lovit un bătrân, în barul Marble Arch din Dublin, după ce i-a oferit acestuia Proper Twelve, whiskey-ul produs de luptătorul irlandez, însă bătrânul refuzând să bea. Conor l-a lovit cu pumnul stâng în față, iar bătrânul abia a reacționat, în timp ce McGregor a fost scos de doi prieteni în afara localului.

Vineri, luptătorul irlandez a fost găsit vinovat pentru incidentul petrecut în aprilie și a fost amendat cu 1000 de euro.

Domnul Kheogh, bătrânul implicat în scandal, a refuzat să depună plângere, el acceptând scuzele venite din partea lui McGregor.

Citește și: E oficial! Vor fi dați afară pe capete! Anunțul care îi îngrozește pe bugetari

În legătură cu acest eveniment, McGregor a declarat, în luna august, pentru ESPN: ”Nu contează ce s-a întâmplat acolo. Am procedat greșit. Omul acela merita să se bucure de timpul său petrecut în acel bar fără să se sfârșească în acel mod”.

Aceasta nu este pentru prima dată când McGregor a avut probleme cu legea. În luna iulie a anului 2018, McGregor a fost implicat într-un incident violent petrecut înaintea unei gale de lupte. Atunci, irlandezul a atacat, alături de mai mulți colegi de antrenamente, autocarul în care se afla Khabib Nurmagomedov.

Cei doi au intrat în ring, în octombrie, McGregor pierzând întâlnirea, după o manevră de submission executată de Khabib Nurmagomedov.

De asemenea, McGregor a atras atenția autorităților după ce i-a distrus telefonul mobil unui fan care dorea să își facă o fotografie cu vedeta UFC.

După ce în luna martie și-a anunțat retragerea din Ultimate Fighting Championship, irlandezul a declarat recent că va reveni în cușcă în luna ianuarie a anului 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.