Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfătuitorul lui Isărescu, despre luxul din Capitală: Se datorează evaziunii fiscale. Analizată la rece a consilierului BNR

masina bolid lux

Mașinile de lux de pe străzile Bucureștiului au apărut și ca urmare a evaziunii fiscale, susține consilierul BNR, Eugen Rădulescu. Sfătuitorul lui Mugur Isărescu este de părere că ultimii ani au dus la un dezechilibru între cei care plătesc taxe și impozite și cei care fentează sistemul.

"Dezvoltarea economiei românești este puternică, Bucureștiul este vârful de lance al dezvoltării economiei românești și presupun că o parte a acestei abundențe vine inclusiv din evaziune fiscală.

În primul rând, economia României este o economie care a mers foarte tare. E posibil ca o parte din această creștere, nu exclud această posibilitate, să fie inclusiv din cauza evaziunii fiscale masive care se practică la noi", a declarat consilierul Eugen Rădulescu.

Rădulescu critică evaziune fiscală masivă practicată în România

Potrivit lui Rădulescu, prezența mașinilor de lux pe străzile Bucureștiului ar trebui să fie atribuită și evaziunii fiscale.

Eugen Rădulescu, este doar unul dintre cei cinci consilieri personali ai guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. Rădulescu are o vastă experiență în domeniul financiar.

În trecut, el a ocupat funcția de director al Direcției de Politici Monetare din cadrul BNR, în perioada 1990-1996. În plus, a activat ca director în cadrul Direcțiilor de Audit și Stabilitate Financiară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.