Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilier local PNL Sector 1, acuzații la adresa lui Clotilde Armand: 'A calomniat, dezinformat și a manipulat opinia publică'

captura Antena 3
Dan Podaru

Primarul absent se află în campanie electorală la TV, atrage atenția Dan Podaru, consilier local PNL Sector 1, făcând trimitere la Clotilde Armand. El o acuză că, emisiunea de aseară, de la Digi24, „Clotilde Armand a calomniat, dezinformat și a manipulat opinia publică”.

„Realitatea este că Primarul nu a mai participat la ședințele Consiliului Local de mai bine de un an și jumătate. Aceasta este o realitate ce poate fi probată prin vizionarea înregistrărilor ședințelor Consiliului Local.

Consilierii Locali i-au votat Primarului, în cei peste 3 ani de mandat, peste 650 de proiecte, o mare parte din aceste proiecte aflându-se încă nefinalizate în sertarele primarului. Și această realitate poate fi verificată prin proiectele votate pe care Clotilde Armand avea obligația să le prezinte pe site-ul primăriei.

Primarul a vorbit despre proiectul de regenerare urbană, ce include și Hotelul Dunărea (cunoscut și ca blocul Sora) de la Gara de Nord. Realitatea din teren ce poate fi probată prin acte și înscrisuri este că acest imobil nu se află în administrarea Primăriei Sectorului 1, ci în proprietatea unei firme private, iar Primăria Capitalei a abrogat hotărârea Consiliului General al Municipiului București, cu numărul 280/30.05.2019, prin care se declanșa procedura de expropriere a acestui imobil, în data de 29.06.2022, prin hotărârea cu numărul 348. În consecință, Primarul Clotilde Armand dezinformează cetățenii Sectorului 1, neputând să realizeze, de fapt, nici acest proiect, nici multe altele, în care realitatea administrativă o contrazice.

O somez public pe Clotilde Armand să prezinte transparent, cu documente, situațiile și proiectele în care Consilierii Locali PNL au votat având vreun interes propriu, personal în derularea acestora. Altfel, afirmația Primarului rămâne doar în universul calomniei și al denigrării consilierilor.

Să ne explice doamna Primar de ce toate străzile de pământ din Sectorul 1 (străzi ce reprezintă o prioritate reală pentru dezvoltarea infrastructurii sectorului) nu au fost o prioritate în mandatul său până în acest moment și nu s-au regăsit în proiectele propuse Consiliului Local. Pentru o corectă informare, trebuie precizat că în cei 3 ani și jumătate, Consilierii Locali PNL au realizat proiecte ce vizau tocmai asfaltarea acestor străzi, proiecte ce au fost blocate în sertarele Primarului. Această situație, a blocării proiectelor PNL, a făcut, de altfel și subiectul unei ample anchete realizate de Prefectul capitalei și a fost prezentată în mass-media anul trecut. Povestea servită de Clotilde Armand referitoare la absența cadastrării anumitor străzi nu ține, pentru că în 3 ani și jumătate, edilul putea realiza această cadastrare, pornind de la străzile de pământ. Nu a făcut-o.

Proiectele propuse și blocate sunt în număr de peste 155 doar la nivelul anului trecut. În acest an, avem cu siguranță, peste 200 de proiecte ale Consilierilor Locali blocate de Primar.

În sarabanda declarațiilor din emisiunea de aseară, Primarul Clotilde Armand a prezentat într-o lumină tendențioasă și importanța CET Grivița, subfinanțat, în acest moment, prin deciziile primarului, CET care deservește nu mai puțin de 25.000 de apartamente din Sectorul 1. Diminuarea importanței și transformarea acestui subiect într-un mijloc de contra-campanie politică demonstrează lipsa de empatie și interes al Primarului față de cetățenii Sectorului 1, aceștia fiind ținuți în frig de 3 ani de zile prin deciziile iresponsabile ale actualului Primar”, scrie Podaru pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.