Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilier local PSD din Târgoviște, mort într-un accident de mașină

Facebook
ion cucui

Consilierul local Ion Cucui (PSD), membru în Consiliul Local al municipiului Târgoviște, a murit joi seară într-un accident rutier, potrivit unui anunț al primarului. Ion Cucui avea 73 de ani.

  • „O veste foarte tristă! Colegul nostru din Consiliul Local Târgoviște, domnul Prof. Univ. Dr. Ion Cucui, Doctor Honoris Causa al Universității Valahia Târgoviște, a încetat în aceasta seară din viață, în urma unui accident de mașină! A fost un om de o eleganță unică, o personalitate marcantă a lumii academice românești, un profesionist desăvârșit și un coleg cum rar întâlnești! Dumnezeu sa-l odihnească!”, a scris pe Facebook primarului din Târgoviște, Cristian Stan (PSD).

Accidentul a avut loc pe DJ 720, pe raza localității Nisipuri, din comuna Ulmi, relatează Adevărul.

„În urma deplasării la fața locului, în afara localității Nisipuri, pe drumul județean 720B, polițiștii au constatat că un bărbat, de 73 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat într-un șanț. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier. Din nefericire, victima a decedat”, a precizat IPJ Dâmbovița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.