Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilier PSD în Primăria Capitalei, atac INCENDIAR la adresa Gabrielei Firea: face dezvăluiri NĂUCITOARE

firea dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a acordat un interviu pentru România TV, în care a acuzat jocurile pe care le face Liviu Dragnea la Capitală. Consilier general al PSD în Primăria Capitalei, Orlando Culea, susține că Gabriela Firea este ”în prag de paranoia” și arată că punctul slab este prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, cea care dacă începe să vorbeacă va fi prăpăd.

Citește și: Firea spune care este planul lui Dragnea: Vrea să dea OUG să desființeze Bucureștiul. Cele 6 sectoare vor deveni orașe

”Referitor la interviul dat de Gabriela Firea la România TV, sâmbătă seara, am putut vedea o atitudine de șantaj emoțional. Resemnare perversa, atitudine de persoana nedorita și de victimizare. Cere compasiune, vrea sa inducă faptul că ea este imaculata și este supusa unei conspirații naționale. Se teme de lichidare fizica, e în prag de paranoia. Seamănă cu Elena Ceaușescu. Mania persecuției de manual. Simte pericolul celor făcute cu sfidarea legii și moralei și ataca plângând ca este supusa unor activități de control ale instituțiilor statului . Se plânge ca Dragnea vrea sa candideze și are visuri politice de prezidențiale și ca nu încape nimeni de el. E limpede ca asta e  scopul ei final. E disperata ca situația Prefectei poate fi periclitata deoarece o foloseste ca scut în ceea ce privește controlul asupra legalității hotărârilor de consiliu și asupra dispozițiilor de primar. A trimis o la Prefectura capitalei ca scut atât din punct de vedere economic cât și politic pentru ca nu și poate închipui cineva ca va da ordin de încetare a vreunui mandat de consilier general  dacă acesta este loial Gabrielei Firea . Mai mult decât atât e folosita ca instrument împotriva primarilor de sector și a consiliilor locale ale sectoarelor. Deci... Trebuie schimbata. Disperarea cu care Firea ataca în privința ei și cu care o apăra e grăitoare. Știe ca acolo e slaba ața și ca dacă Cliseru vorbește sau cedează, tot castelul făcut din cărți de joc la primăriile din  Voluntari și  București cu primari și cu tot aparatul de sifonat bani se va prăbuși.

Umbla cu șantaj emoțional la primarii de sectoare, ii ataca la sentiment.

In ceea ce privește remanierile, pretinde ca a descoperit mecanismul pervers de control pe care îl are Dragnea împotriva membrilor cex. Doar ca la descriere folosește exact mecanismul  de control și șantaj pe care l folosește personal cu cei pe care i folosește ca să și atinga scopurile.

I se simte disperarea în glas, pare ca e un om care s a speriat de ce a făcut și acum a luat o razna și cauta vinovați și conspirații peste tot nefiind capabila sa vadă pădurea de copaci.

La întrebarea dacă va candida la președinție evita răspunsul. Divagheaza. Ocolește prin lauda de sine. Dar pt prima dată accepta pana la urma posibilitatea.

Concluzia: e periculoasă și trebuie oprită până nu e prea târziu ...atât pentru ea, dar mai ales pentru cei pe care îi trage după ea și pe care îi expune prin acțiunile ei.

A uitat complet că oamenii au votat PSD, nicidecum Firea.

Orlando Culea, membru PSD.”, arată Orlando Culea, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.