Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea spune care este planul lui Dragnea: Vrea să dea OUG să desființeze Bucureștiul. Cele 6 sectoare vor deveni orașe

Gabriela Firea, Madrid, Primar Bucuresti

Gabriela Firea susține că Liviu Dragnea intenționează să dea o OUG astfel încât sectoarele Capitalei să devină orașe. Edilul spune că este o măsură prin care s-ar dori distrugerea Gabrielei Firea.

Citește și: Un important tezaur din perioada dacică, descoperit în comuna Ernei din județul Mureș

A anuntat ca doreste sa desfiinteze Bucureștiul. Il deranjez atata de tare si nu are ce sa faca, a zis ca va pregati OUG prin care cele 6 sectoare sa devina unitati teritoriale, orase. Mi s-a zis acum cateva zile  ca e in pregatire textul. Cele 6 sectoare sa capete statului de oras impartinad atat patrimoniu si bugetul. Prin OUG nu se modifica Constitutia, a spus Gabriela Firea la RomaniaTv..

"Domnul Dragnea a anunțat, într-o ședință cu câțiva primari de sectoare că dorește să desființeze Bucureștiul. Că pe el îl deranjează atât de tare persoana mea și vede că nu are ce să-mi facă decât să mă suprime încât le-a spus că va pregăti o ordonanță de urgență prin care cele șase sectoare să devină orașe, să devină unități administrativ-teritoriale, ceea ce este anti-constituțional. Constituția nu se modifică prin ordonanță de urgență, decât dacă cineva consideră că țara noastră nu mai este una democratică. (...) Eu șitam că se poate modifica doar prin referendum. Acum câteva zile a zis că este în pregătire textul ordonanței de urgență prin care practic Primăria Capitalei ori să se desființeze, ori să devină o instituție decorativă, iar cele șase sectoare ale Capitalei să capete statutul de oraș, împărțind atât patrimoniul, cât și bugetul, cu personalitate juridică", a declarat Gabriela Firea, la România Tv.

"Imaginați-vă cum ar fi să ne întâlnim cu cineva. Tu ce ești, de unde provii? Unul spune eu sunt ieșean, altu eu sunt arădean, eu sunt constănțean...Tu ce ești? Eu sunt sectorian 2. Cam ceva de genul acesta dorește domnul Dragnea doar ca dorește să mă anihileze în totalitate", a completat primarul general al Capitalei.

Întâlnirea lui Liviu Dragnea cu primarii de sectoare, toti, in afara lui Robert Negoita, ar fi avut loc miercuri sau joi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.