Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul general Ciprian Ciucu a fost ales preşedinte al organizaţiei PNL Sector 6

ciprian ciucu

Consilierul general Ciprian Ciucu a fost ales preşedinte al organizaţiei PNL Sector 6, fiind felicitat de liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru. ”Avem o echipă care are un obiectiv foarte simplu şi foarte clar: să câştigăm alegerile în Sectorul 6 şi să câştigăm alegerile la Bucureşti”, a spus Ciucu, potrivit news.ro.

”Succes, putere de muncă, încredere, determinare - toate acestea vor duce la rezultate aşteptate, meritate de organizaţia PNL Sector 6, dar mai ales de locuitorii sectorului 6. Îţi doresc putere de muncă, cred în tine, cred în capacitatea de a genera această schimbare pe care Sectorul 6 o aşteaptă. (...) A venit vremea ca Sectorul 6 să facă un pas înainte şi să îşi dezvolte acele servicii care pentru locuitorii Sectorului 6 înseamnă o şansă la o viaţă armonioasă în locurile în care trăiesc şi îşi desfăşoară activitatea”, a spus liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, după alegerea lui Coprian Ciuci în funcţia de preşesinte al PNL Sector 6.

Vezi si: Bombă cu ceas pe scena politică: dispariția schemei ultra-rapide de împrumuturi pentru primării / FDI ar putea deveni PNDL 3 - surse

Ciucu a precizat că obiectivul este câştigarea alegerilor.

”Mulţumesc foarte mult colegilor pentru încredere. Avem o echipă care are un obiectiv foarte simplu şi foarte clar: să câştigăm alegerile în Sectorul 6 şi să câştigăm alegerile la Bucureşti. (...) Trebuie să venim cu oameni foarte competenţi, integri care să facă diferenţa. Vom lua împreună Capitala şi sectoarele din mâinile PSD şi vom readuce buna guvernare, transparenţa în administraţia publică şi în primul rând deficienţa guvernării”, a spus Ciprian Ciucu.

Potrivit acestuia, ”filiala Bucureşti a trecut printre o reformă profundă şi rezultatele se văd”.

Alegerile în filialele de sector al PNL Bucureşti se vor încheia în 8 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.