Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul lui Ludovic Orban, victima unor înscenări: 'Aceste materiale NU sunt împărțite de mine și nici de oamenii din echipa mea'

arhiva personala
Tanase Stamule

Tănase Stamule, consilierul economic al premierului Ludovic Orban, a căzut victima unor înscenări, în ultimele zile. În numee său, mai mulți bucureșteni au primit pachete ce conțin un gel dezinfectant, un săpun, un pliant și o carte poștală. Stamule le transmite celor care au primit astfel de produse că nu el se află în spatele campaniei și că numele său este folosit de adversarii politici.

”Dragii mei, aflu că în aceste zile au fost împărțite pachete ce conțin un gel dezinfectant, un săpun, un pliant și o carte poștală, chipurile asociate campaniei mele. Vreau să clarific că aceste materiale NU sunt împărțite de mine și nici de oamenii din echipa mea, sau aprobate în vreun fel ca mijloace de promovare pentru candidatura mea. Nu este un moment propice unei astfel de campanii iar eu nu aș susține astfel de metode de promovare, care să presupună exploatarea în propriu interes a situației curente de criză. Acest gen de acțiuni sunt realizate de adversarii mei politici și încearcă subminarea imaginii mele publice. Vă urez multă sănătate și ne revedem în campanie!”, a anunțat Tănase Stamule.

Citește și: Comentariu de Valeriu Șuhan: Spartacus și „banii țiganilor“ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.