Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul lui Zelenski sare la gâtul lui Elon Musk, după mesajul ironic: 'Orice ironie față de Ucraina de astăzi este o încurajare directă a propagandei ruse'

Yahoo.news
Mihailo Podoliak

Consilierul lui Zelenski sare la gâtul lui Elon Musk, după mesajul ironic: 'Orice ironie față de Ucraina de astăzi este o încurajare directă a propagandei ruse'

Omul de afaceri Elon Musk a ironizat atitudinea președintelui ucrainean Volodimir Zelenski. Musk a făcut referire la atitudinea liderului de la Kiev de a cere ajutor internațional de la mai multe țări. Mesajul a scandalizat spațiul public din Ucraina, iar consilierul lui Volodimir Zelenski, Mihailo Podoliak, a venit rapid cu un răspuns.

„Orice sprijin pentru Rusia de astăzi este o investiție directă în război, genocid, distrugerea lumii libere, escaladare și dreptul la impunitate. Orice tăcere sau ironie față de Ucraina de astăzi este o încurajare directă a propagandei ruse care justifică violența și distrugerea în masă.

Din păcate, nu toată lumea și nu întotdeauna, fiind figuri semnificative ale presei la mii de kilometri distanță de epicentrul războiului, este capabilă să realizeze care sunt bombardamentele zilnice și strigătele copiilor care își pierd părinții”, a spus Podoliak, în mesajul său de pe X.

Inițial el a scris la finalul mesajului său și întrebarea retorică: „Nu-i așa Elon Musk?”, însă a șters ulterior mesajul și a revenit ulterior cu forma fără întrebare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.