Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul prefectului de Brăila a fost diagnosticat cu COVID-19

twitter
coronavirus

Consilierul prefectului judeţului Brăila, Vasile Cortez, a fost confirmat, vineri, cu COVID-19, el fiind internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Prefectul Cătălin Boboc a declarat, referitor la această situaţie, că el nu se află în izolare, deoarece nu a fost contact direct cu Vasile Cortez, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 99: Alianța PĂCĂNELELOR! S-au întâlnit fătălăii noaptea ca hoții

"Nu stau fără mască cu oamenii. Nu sunt contact direct pe definiţie, dar voi sta rezervat până luni", a precizat Cătălin Boboc.

El a spus că mai mulţi angajaţi ai instituţiei au fost trimişi acasă, urmând ca ancheta epidemiologică să stabilească ce măsuri se impun.

"Am trimis oamenii acasă şi DSP le va comunica măsurile celor care vor rezulta din anchetă. Ceilalţi vor continua normal activitatea. Pentru că tot este weekend, facem dezinfecţie în toată Prefectura", a declarat Cătălin Boboc.

Citește și: Traian Băsescu, după ieșirea fără precedent a lui Klaus Iohannis la adresa PSD: 'Îmi e greu să îl înțeleg. Eu le dădeam una peste ceafă miniștrilor'

Vasile Cortez a fost testat după ce, în urmă cu câteva zile, s-a simţit rău, iar vineri i-a venit rezultatul pozitiv pentru COVID-19.

Potrivit prefectului, starea de sănătate a consilierului său este una bună, neprezentând complicaţii în urma infectării cu noul tip de coronavirus.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.