Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul Stelian Bărăgan, propunerea PSD pentru funcţia de viceprimar al Craiovei

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Consilierul municipal Stelian Bărăgan va fi propunerea PSD pentru a doua funcţie de viceprimar al Craiovei rămasă vacantă după ce Mihail Genoiu a câştigat postul de primar la alegerile locale parţiale din 11 iunie. Anunţul a fost făcut miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, de către Mihail Genoiu, care a afirmat că Bărăgan "se bucură de apreciere în rândul colegilor". "La nivelul Consiliului Local Craiova am stabilit procedura ca, din trei în trei luni, cineva să conducă şedinţele şi a fost desemnat Stelian Bărăgan. Lucrul acesta înseamnă că el a fost apreciat demult. Nu pot să spun că a fost o ordine în desemnarea preşedinţilor de şedinţă, dar oameni care au fost apreciaţi au condus aceste şedinţe. Iar Stelică Bărăgan este unul dintre ei', a spus Genoiu, conform Agerpres.

Genoiu a mai spus că în perioada următoare vor fi împărţite atribuţiile celor doi viceprimari şi city-managerului. 'Este un tânăr, este ferm, este bine pregătit, este ok din toate punctele de vedere. Eu sunt bucuros şi îl aştept cât mai repede să vină şi să-şi preia funcţia pentru că sunt foarte multe lucruri de făcut şi trebuie să gândim o reîmpărţire a activităţilor din primărie între cei doi viceprimari, city manager, iar toţi să aibă responsabilităţi foarte clare. Deci, din punctul meu de vedere, Stelică Bărăgan nu este o surpriză, ci este o persoană la care cred că şi eu m-aş fi gândit. Nu pot să spun că m-am gândit neapărat la el, dar oricum era dintre cei la care mă gândeam şi eu în perspectiva acestei funcţii', a afirmat Genoiu.

Al doilea viceprimar al Craiovei este Adrian Cosman (PSD), iar funcţia de city manager este ocupată de Sorin Manda (PSD).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.