Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Saturn Bidco SAS vrea să preia Steliau International SAS şi filialele sale

consiliul concurentei

Consiliul Concurenţei a anunţat joi că a autorizat tranzacţia prin care Saturn Bidco SAS, Franţa, intenţionează să preia Steliau International SAS, Franţa, şi filialele sale, potrivit news.ro

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Saturn Bidco SAS, Franţa, intenţionează să preia Steliau International SAS, Franţa, şi filialele sale”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Saturn Bidco SAS este o companie nou înfiinţată, deţinută de Grupul Astorg, care activează în domeniul sănătăţii, software şi tehnologie, servicii de afaceri şi companii industriale bazate pe tehnologie. Există mai multe companii din portofoliul Grupului Astorg care au realizat venituri pe teritoriul României, însă niciuna dintre acestea nu activează în România în acelaşi domeniu de activitate ca Steliau International SAS.

Steliau International SAS activează în domeniul distribuţiei cu ridicata de componente electronice şi electromecanice, de sisteme electronice profesionale, precum şi de materiale speciale pentru companiile producătoare care realizează echipamente şi sisteme electronice. Grupul Steliau nu are filiale înregistrate în România, dar a realizat venituri pe teritoriul României.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.