Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Concurenţei: E-Distribuţie Muntenia şi-a asumat creşterea transparenţei procesului de racordare la reţea

consiliul concurentei

 

Consiliul Concurenţei a anunţat că supune dezbaterii publice angajamentele propuse de E-Distribuţie Muntenia pentru a elimina îngrijorările de natură concurenţială în contextul investigaţiei privind un posibil abuz de poziţie dominantă pe piaţa distribuţiei de energie electrică, scrie News.ro.

”Astfel, angajamentele propuse de E-Distribuţie Muntenia prevăd creşterea transparenţei procesului de racordare la reţeaua electrică de distribuţie şi promovarea drepturilor consumatorilor în cadrul fiecărei faze a procesului, asigurând un tratament corect şi nediscriminatoriu pentru toţi participanţii la acest proces. Implementarea acestui set de măsuri va conduce la la beneficii directe şi imediate pentru consumatori constând în scurtarea duratei şi costului activităţilor de racordare”, a informat autoritatea de concurenţă.

Investigaţia Consiliului Concurenţei viza un potenţial abuz de poziţie dominantă pe piaţa distribuţiei de energie electrică manifestat printr-o posibilă discriminare a companiilor de pe piaţa serviciilor conexe distribuţiei.

Documentul, conţinând angajamentele formulate de E-Distribuţie Muntenia SA, poate fi consultat pe pagina web a autorităţii de concurenţă. Observaţiile pot fi trimise până la data de 5 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.