Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Concurenței pune în dezbatere publică angajamentele Helpnet pentru preluarea farmaciilor Remedia

consiliul concurentei

Consiliul Concurenței supune dezbaterii publice propunerile de angajamente formulate de Help Net Farma SA în vederea înlăturării îngrijorărilor concurențiale identificate în contextul preluării fondurilor de comerț aferente unui număr de 63 de farmacii aparținând Farmaceutica Remedia SA, anunță MEDIAFAX.

Cele 63 de farmacii sunt localizate în București și în județele Alba, Arad, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Mureș și Timiș

Citește și: EXCLUSIV Denunțătorul Elenei Udrea a fost omenit, în starea de alertă, cu 5 milioane de euro de Poliția de Frontieră! Contract cu iz de Servicii

Atât Help Net Farma SA, cât şi farmaciile achiziționate sunt active, în România, în sectorul comercializării cu amănuntul a produselor farmaceutice și parafarmaceutice. Help Net face parte din grupul german Phoenix, furnizor de servicii integrate de sănătate, la nivel european, cu o prezență activă în 27 de țări. În România, grupul Phoenix este prezent și pe piaţa comerţului cu ridicata de produse farmaceutice și parafarmaceutice, prin intermediul companiei Farmexim SA.

În urma analizei, au rezultat anumite îngrijorări concurențiale în ceea ce privește efectele pe care această operațiune le-ar putea avea pe piața comercializării cu amănuntul a produselor farmaceutice și parafarmaceutice din zona Aviaţiei Park, Bucureşti.

Citește și: Cutremur pe piața din România! DNA intră tare și destructurează caracatița anunțată de Nelu Tătaru

Angajamentele propuse de Help Net Farma SA pentru a elimina îngrijorările autorității de concurență prevăd cesionarea fondului de comerț aferent farmaciei aflată pe Str. Alexandru Aviaţiei Park din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.