Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Europei, anunț CRUCIAL pentru România: Ce ne așteaptă

consiliul europei

Consiliul Europei a anunţat joi că ''urmăreşte îndeaproape situaţia din România'', iar secretarul general al acestei organizaţii, Thorbjorn Jagland, a luat legătura cu autorităţile române, reamintind că GRECO (structura anticorupţie a Consiliului Europei) este disponibilă pentru a oferi expertiză în situaţia actuală, relevă un comunicat de presă.

Ample demonstraţii de protest au avut loc în Piaţa Victoriei din Bucureşti şi în alte oraşe din România după ce guvernul român a adoptat, marţi, un proiect de lege privind graţierea unor pedepse şi a unor măsuri educative privative de libertate şi o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea Codului penal şi a Codului de procedură penală.

Citește și: Așa ajungi cel mai repede la orgasm: Lucrul banal pe care trebuie să-l faci

România a aderat la Consiliul Europei ca urmare a deciziei de la 4 octombrie 1993. Aderarea la Consiliul Europei, organizaţie fondată pe principiile respectului pentru drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, pentru valorile democraţiei şi ale statului de drept, a constituit o etapă obligatorie în promovarea demersurilor României de aderare la Uniunea Europeană şi la NATO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.