Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Judeţean Prahova va încheia un parteneriat cu CNAIR pentru realizarea a trei pasaje rutiere pe DN 1

Europa FM
CNAIR

Consiliul Judeţean (CJ) Prahova va încheia un parteneriat cu CNAIR pentru realizarea a trei pasaje rutiere pe DN 1, la Sinaia şi Azuga, în scopul descongestionării traficului.

Astfel, consilierii judeţeni au adoptat, joi, un proiect privind aprobarea încheierii acestui parteneriat între CJ şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Conform documentelor aferente proiectului, în cadrul parteneriatului vor fi realizate un pasaj rutier la intersecţia DN 1 cu Bulevardul Ferdinand (Sinaia Nord), un altul la intersecţia DN 1 cu Bulevardul Republicii (Sinaia Sud) şi un pasaj rutier la intersecţia DN 1 cu Strada Prahovei (Azuga), informează Agerpres.ro.

"Scopul parteneriatului îl constituie asigurarea conlucrării între parteneri în vederea realizării de proiecte de infrastructură de transport rutier de natura pasajelor rutiere ca soluţii pentru descongestionarea traficului rutier, inclusiv modernizarea, reabilitarea acestora, obiectivele fiind menţionate în Parteneriatul de implementare. Caracterul de urgenţă al proiectului de hotărâre este dat de faptul că acest parteneriat se constituie ca anexă la Contractul de finanţare care se încheie pentru implementarea Proiectului şi este absolut necesar pentru depunerea aplicaţiei de finanţare în cadrul POIM 2014-2020", arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.