DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Consiliul Judeţean Sibiu a lansat licitaţia pentru realizarea pistei de biciclete între localităţile Avrig şi Mârşa

licitatie

Consiliul Judeţean Sibiu a lansat licitaţia pentru realizarea pistei de biciclete pe DJ 105 G, între localităţile Avrig şi Mârşa, pe o lungime de 2 km, obiectiv asumat de Consiliul Judeţean Sibiu în cadrul proiectului ”Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei din localitatea Mârşa, oraşul Avrig”, în care este partener, iar Primăria Oraşului Avrig este leader.

Licitaţia se referă la contractarea serviciilor privind realizarea documentaţiei tehnice  (PAC, POE şi PT), execuţia lucrărilor şi asigurarea asistenţei tehnice din partea proiectantului.

Valoarea estimată a contractului este de 8.919.838,64 lei cu TVA, din care execuţia lucrărilor se ridică la suma de 8.403.472,42 cu TVA.

Ofertele pot fi depuse până luni, 24 mai, ora 15, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Operatorul economic câştigător va avea la dispoziţie 4 luni pentru realizarea documentaţiilor tehnice şi 12 luni pentru execuţia lucrărilor.

Pe lângă amenajarea pistei de biciclete, între localităţile Avrig şi Mârşa, proiectul ”Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei din localitatea Mârşa, Avrig” mai prevede realizarea de lucrări pentru reabilitarea şi modernizarea  grădiniţei, şcolii şi sălii de sport, din localitatea Mârşa, precum şi dotarea acestora cu echipamente corespunzătoare. Aceste investiţii revin în sarcina Primăriei Oraşului Avrig. Valoarea acestora se ridică la suma de 14.126.029,75 lei cu TVA

Proiectul se realizează cu fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2014 - 2020, fonduri  atrase de Consiliul Judeţean Sibiu în parteneriat cu Primăria Oraşului Avrig, valoarea totală a acestuia ridicându-se la suma de 24.095.776,80 lei cu TVA.

”Mersul pe bicicletă aduce numai avantaje: relaxează, îmbunătăţeşte condiţia fizică, contribuie la protejarea mediul înconjurător şi ne menţine sănătoşi. De aceea, una dintre priorităţile noastre de a avea cât mai multe piste de biciclete în judeţ se concretizează şi prin acest proiect”, a precizat Daniela Cîmpean, preşedinta CJ Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.