Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Local al Sectorului 5 a adoptat bugetul. Ce proiecte susține PNL

PNL Sector 5
PNL Sector 5

260 de blocuri din sectorul 5 urmează să intre în lucrări de reabilitare termică. Consilierii locali ai PNL au susținut alocarea a 53 de milioane de euro pentru lucrări de anvelopare, în condițiile în care tot mai mulți oameni din sector le-au transmis că reabilitarea termică este principala problemă unde au nevoie de implicarea autorităților locale.

”Echipele noastre sunt în stradă de săptămâni bune și vorbim cu oamenii din sector să aflăm direct, de la ei, unde putem să îi ajutăm cu chestiuni practice, foarte importante pentru ei. Știm cât de important este ca facturile să fie mai mici, ca tot ce înseamnă costuri cu încălzirea să scadă. Am susținut această alocare de fonduri de la bugetul local iar consilierii noștri vor continua să susțină orice proiect care este în interesul direct al oamenilor din sector”, a declarat președintele PNL Sector 5, Dan Meran.

Pe măsură ce oamenii sunt tot mai preocupați de costurile cu energia, numărul administratorilor de bloc care depun cereri pentru a beneficia de reabilitarea clădirilor este în creștere.

Bugetul local adoptat azi prin votul Consiliului Local al Sectorului 5, prevede și demararea unui proiect de construire a 5 blocuri de locuințe pentru tineri.

”Sunt mulțumit că am reușit să prindem în buget și acest proiect, esențial pentru viitorul și dezvoltarea sectorului nostru. Evident că noi ne-am fi dorit să fie mai multe blocuri și, desigur, să fi obținut acești bani mai demult și lucrările să fie deja demarate. E totuși un pas într-o direcție pe care vrem să o susținem puternic și pe viitor”, a precizat Alexandru Ducuță, consilier local din partea PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.