Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Local Cluj-Napoca a alocat 1,4 milioane de lei pentru organizarea Festivalului Internațional de Film Transilvania

The Globe and Mail
TIFF

Consiliul Local Cluj-Napoca a alocat, miercuri, 1,4 milioane de lei pentru organizarea Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) care ar putea să înceapă la sfârșitul lunii iulie, anunță MEDIAFAX.

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au declarat miercuri în ședința Consiliului Local că suma de 1,4 milioane de lei s-a alocat Asociației Festivalul de Film Transilvania pentru realizarea în acest an a proiectului TIFF.

Citește și: Augustin Zegrean, reacție după decizia CCR cu privire la mandatele aleșilor locali: ‘Nu mai au suport să stea acolo, pentru că mandatul lor a expirat’

„Condiția este desfășurarea evenimentului la data la care legislația în materie va permite acest lucru și cu respectarea măsurilor impuse de actele normative”, au spus reprezentanții municipalității clujene.

Alocarea banilor a fost votată cu unanimitate de consilierii locali.

Organizatorii TIFF au declarat pentru MEDIAFAX că ediția a 19-a a festivalului, progranată inițial în perioada 29 mai – 7 iunie, va începe la sfârșitul lunii iulie și se va derula și în prima decadă a lunii august.

Citește și: Gestul de curaj al unui polițist din Bihor: a refuzat o mită de 1.000 de euro

În cadrul ședinței, au fost alocate și alte sume pentru diverse proiecte culturale.

Printre acestea se numără cel privind realizarea unui documentar despre Florin Piersic, care a fost finanțat cu 50.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.