Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Local Sector 6 a adoptat un proiect privind reabilitarea sistemului rutier Drumul Belşugului

wall-street.ro
Ciprian Ciucu

Un proiect privind reabilitarea sistemului rutier Drumul Belşugului cu o investiţie estimată la circa 6,4 milioane de lei cu TVA a fost adoptat de Consiliul Local Sector 6, în şedinţa de marţi.

"Având în vedere starea tehnică a amplasamentului, considerăm că reabilitarea sistemului rutier va aduce beneficii importante prin eliminarea poluării, prafului, băltirii apelor pluviale, prin înfrumuseţarea amplasamentului şi implicit dezvoltarea zonei", prevede hotărârea, potrivit Agerpres.ro.

Consilierii locali au adoptat şi un proiect de hotărâre prin care solicită Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) să emită un act normativ pentru aprobarea declanşării procedurii de expropriere pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică strada Drumul Belşugului.

Despăgubirea pentru aceste exproprieri este estimată la aproape 3,7 milioane de lei fără TVA, conform raportului de evaluare realizat prin raportare la expertizele întocmite şi actualizate pentru 2022 de Camera Notarilor Publici. La această sumă autoritatea locală îşi exprimă disponibilitatea de a contribui din punct de vedere financiar.

Totodată, Consiliul Local va cere CGMB să-i transmită imobilele expropriate în administrare, ulterior finalizării procedurilor de transfer al dreptului de proprietate în domeniul public al municipalităţii, în vederea realizării proiectul Drumul Belşugului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.