Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constanța: Țigări de contrabandă, confiscate de polițiști

contrabanda tigari

Agenţii Gărzii de Coastă au capturat 10.000 de ţigări de contrabandă transportate de doi cetăţeni români la bordul unui autoturism. 

Într-un comunicat de presă transmis miercuri de Garda de Coastă se precizează că în cadrul unei acţiuni specifice pentru combaterea contrabandei cu ţigări, poliţiştii constănţeni au depistat doi constănţeni care transportau cu un autoturism 500 pachete de ţigări, fără marcaje fiscale şi fără documente legale. 

"În cadrul acţiunii, desfăşurată pe raza localităţilor Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu a fost identificat în trafic un Audi A4, despre care se deţineau date că este folosit la transportul ţigărilor de contrabandă şi la controlul autovehiculului a fost descoperită o cutie de carton, în care erau depozitate ţigări de diferite mărci, fără marcaje fiscale iar ocupanţii autoturismului au declarat că au achiziţionat ţigaretele de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunosc, în schimbul sumei de 4.000 lei, cu scopul de a le comercializa", se precizează în comunicat, citat de agerpres.ro.

Scandalul Ghiţă-Kovesi: Replică din 'Grupul de la Cluj'


În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 10.000 pachete ţigări netimbrate, mărcile Marlboro şi Winston şi s-a stabilit că ţigările aparţin cetăţenilor români M.N., în vârstă de 59 ani şi D.G., în vârstă de 48 ani, din judeţului Constanţa, aflaţi în autoturism. 

Ţigările şi autoturismul, în valoare de aproximativ 7.000 euro, au fost reţinute la sediul Gărzii de Coastă, în vederea confiscării, fiind iniţiate, totodată, cercetări sub învinuirea de contrabandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.