Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constanţa: 45 de amenzi date de poliţia locală după verificări la 27 de imobile de pe o aceeaşi stradă

CNI
Cazinoul din constanta

Peste 40 de amenzi au fost date de poliţiştii locali în urma verificărilor făcute, săptămâna trecută, la 27 de spaţii locative de pe o stradă din municipiul Constanţa, şi legitimării a aproape o sută de persoane, cele mai multe nereguli fiind neînscrierea în cartea de imobil la noua locuinţă în termenul legal şi deţinerea de acte de identitate expirate.

Primăria Constanţa a informat, luni, că poliţiştii locali au desfăşurat săptămâna trecută o acţiune pe strada Semănătorului, în care "au fost verificate 27 de spaţii locative şi au fost legitimate 97 de persoane, fiind aplicate 45 de sancţiuni în valoare de 2.720 lei".

"Cele mai multe nereguli constatate de poliţiştii locali au vizat neînscrierea în cartea de imobil la noua locuinţă în termenul legal şi nesolicitarea unui nou act de identitate la expirarea termenului de valabilitate al acestuia", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de administraţia locală.

Tot săptămâna trecută, mai multe adăposturi de nomazi improvizate, aflate în diferite zone ale oraşului au fost desfiinţate. Locurile respective au fost igienizate de firma de salubrizare, poliţiştii locali îndrumând persoanele care locuiau în acele adăposturi să meargă la domiciliile lor, avute în alte localităţi din judeţ.

De asemenea, au fost depistate 36 de persoane care apelau, în mod repetat, la mila publicului, ca măsură complementară fiind "anunţate Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială, pentru luarea în evidenţă şi dispunerea măsurilor legale conform competenţelor".

"Alte abateri constatate de poliţiştii locali au vizat proferarea de injurii, consumul de alcool pe domeniul public, aruncarea de gunoi pe domeniul public sau depozitarea pe domeniul public a mărfurilor, ambalajelor, materialelor şi a altor obiecte care dăunează esteticii", a mai informat municipalitatea.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate pentru neregulile constatate a fost de 59.860 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.