Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constanţa: Corina Martin, singurul candidat independent din judeţ la alegerile parlamentare

Facebook.com
Corina Martin

Fosta preşedintă a Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), Corina Martin, este singurul candidat independent, din judeţul Constanţa, înscris în cursa pentru alegerile parlamentare.

Biroul Electoral Judeţean a validat dosarele de candidatură pentru 15 formaţiuni politice şi un independent.

Corina Martin a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că vrea să obţină un mandat de deputat şi să poată susţine, în Parlament, o politică a constănţeanului, nu una a interesului de partid.

"Voi purta această luptă pentru un mandat în Camera Deputaţilor, cu 15 partide. La Constanţa, sunt singurul independent, fapt care mă bucură şi îmi conferă avantajul de a susţine în Parlament propria mea politică, cea a constănţeanului, nu una a interesului de partid. Bineînţeles că va fi o cursă dificilă, nu e deloc uşor să te lupţi cu marile partide. Însă sper ca electoratul să aleagă atent fiind la numele persoanelor ce apar pe buletinul de vot şi nu la sigla partidului", a declarat Martin.

Citește și: Decizie radicală a Anei Birchall: ‘Nu mai candidez pentru un nou mandat!’

Ea a menţionat că România trebuie condusă de oameni competenţi şi dedicaţi.

"Corina Martin a demonstrat fapte în ultimii 15 ani, construind de la 0, a dovedit deja că este o luptătoare şi că poate învinge. Nu este nevoie decât de determinare, de extrem de multă muncă şi de o voinţă de fier. Le am pe toate. Îmi mai trebuie doar votul de încredere al locuitorilor acestui judeţ pentru a arăta că se poate. Candidez independent pentru că este momentul să lăsăm haina politică în cui, şi să punem cetăţenii, mai presus de politica de partid sau de interesul partidului. Consider că România trebuie condusă de oameni competenţi şi dedicaţi şi nu de liste", a afirmat aceasta.

Corina Martin a candidat la alegerile locale desfăşurate în septembrie, din partea Partidului Ecologist Român, pentru funcţia de primar al Constanţei, obţinând un scor electoral de peste 3%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.