Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Anghelache, fost președinte al lui Dinamo: 'Era bine ca Florin Bratu să se abțină, a vorbit de Dan Nistor'

www.digisport.ro
Dan Nistor Dinamo

Constantin Anghelache, fost preşedinte al lui Dinamo, și-a spus părerea referitoare la conflictul dintre Dan Nistor, căpitanul roş-albilor, şi Florin Bratu, cel care a condus până acum echipa.

Florin Bratu l-a atacat public pe Nistor, despre care a spus că a vrut să plece la rivala FCSB. Conflictul cu acesta şi rezultatele negative i-au făcut pe şefi să renunţe la serviciile antrenorului după numai 9 etape, acum pe bancă fiind Claudiu Niculescu, care a debutat în funcţie într-un meci din Cupa României, cu Dacia Unirea Brăila, 3-1.

”Nu cunosc istoricul de-a întregul, dar ştiu că între conducerea tehnică a unui club şi jucători pot apărea uneori nişte mici tensiuni. Cred că au fost nişte erori...Bratu, pe care-l cunosc foarte bine, de când era junior, a făcut o apreciere, dar cred că niciodată nu trebuia să iasă asta din vestiar! E o problemă internă care a devenit externă. A vorbit de Dan Nistor, după întâmplarea aceea, cu transferul...era bine să se abţină Bratu. Eşti stăpân în totalitate pe tăcere. Când ai tăcut nu ai nevoie să argumentezi!", a spus Anghelache la ProSport LIVE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.