Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea: Maternitatea din Râmnicu Vâlcea are săli de naștere moderne și cabinetele de la Oncologie reabilitate

arhiva personala
Constantin Radulescu

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a anunțat că a bifat încă una din promisiunile făcute vâlcenilor. După dotarea cu săli de naștere moderne a Maternității din Râmnicu Vâlcea au fost reabilitate și cabinetele ambulatoriului de la Secția Oncologie:

”Astăzi, la Maternitatea din Râmnicu Vâlcea, pe lângă săli de naștere moderne, avem și cabinetele ambulatoriului secției Oncologie reabilitate.

Zona unde sunt consultați pacienții cu probleme oncologice avea nevoie urgentă de reabilitare și iată că, astăzi, reușim să finalizăm aceste lucrări.

Până se vor deschide axele de finanțare pe fonduri europene și vom putea moderniza maternitatea vâlceană în totalitate, vom continua să intervenim în zonele care au nevoie urgentă de reparații.

O astfel de zonă este și cea unde se află camerele de gardă ale secției Obstetrică - Ginecologie. Am dat dispoziție să se facă un deviz de lucrări și, în scurt timp, vom avea și aceste cabinete reabilitate.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.