Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Schumacher, noul antrenor principal al echipei FC Argeş

www.agerpres.ro
stadion Trivale FC Argeș

Andrei Prepeliţă a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal FC Argeş, luni seara, după înfrângerea cu Petrolul Ploieşti, iar noul responsabil tehnic al echipei din Trivale va fi secundul Constantin Schumacher, anunță Agerpres.

''Printr-o decizie unanimă, C. D. (Consiliul Director al clubului, n. red.) a decis ca de mâine, marţi, 25 octombrie a.c., antrenorul Constantin Schumacher să fie singura persoană care va organiza şi va răspunde de programul de pregătire al echipei, care va avea libertatea să ia decizii tehnico-tactice şi să îşi desemneze colaboratorii şi care, de asemenea, va răspunde de rezultatele formaţiei noastre pentru perioada următoare'', se arată într-un comunicat al clubului.

Consiliul Director s-a întrunit luni seara, în şedinţă de urgenţă pentru a analiza rezultatele echipei după cele 15 partide (turul) disputate în Superligă, dar şi a rezultatului din meciul cu Minaur Baia Mare, din Cupa României.

''În afara evoluţiilor nesatisfăcătoare, în general, înregistrate de 'alb-violeţi' în aceste partide şi parcursul slab din ultimele 10 partide oficiale (1 victorie, 3 egaluri şi 6 înfrângeri), în special, membrii C.D. au analizat şi actele de indisciplină înregistrate în ultima perioada şi 'acoperite' de către antrenorii echipei, precum şi deficienţele de organizare care au condus la o stare de tensiune, atât în cadrul lotului, cât şi în cadrul clubului şi care pun în pericol îndeplinirea obiectivelor stabilite, de comun acord, atât de conducerea administrativă, cât şi de cea sportivă, pentru sezonul 2022-2023'', se mai arată în comunicat.

''Ignorarea publicului, a suporterilor şi a conducerii clubului nu pot fi tolerate la echipa fanion a Piteştiului, iar manifestările de nemulţumire ale suporterilor echipei noastre şi numărul tot mai redus de spectatori prezenţi pe stadionul 'Nicolae Dobrin' reprezintă adevăratul semnal de alarmă că echipa merge în direcţia greşită şi că este nevoie de o schimbare. Iar concluzia este simplă: această schimbare trebuie făcută imediat şi priveşte, în primă fază, zona sportivă. După cum ştiţi deja, întreaga responsabilitate a strategiei de transferuri aparţine managerului Ion Vlădoiu şi antrenorului Andrei Prepeliţă, conform condiţiilor impuse de cei doi pentru garantarea şi atingerea obiectivelor de performanţă, dar şi de eficientizare a bugetului în acest sezon'', subliniază comunicatul.

Petrolul Ploieşti a reuşit prima sa victorie după o serie de cinci înfrângeri consecutive în Superliga de fotbal, 2-0 (1-0) cu FC Argeş, luni, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 15-a, ultima a turului.

FC Argeş are o singură victorie în ultimele opt etape, două egaluri şi cinci înfrângeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.