Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantina Diţă şi-a depus candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Atletism

Agerpres
Constantina Dita

Campioana olimpică de la Beijing 2008 în proba de maraton, Constantina Diţă, şi-a depus, marţi, candidatura la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Atletism (FRA) care vor avea loc în 22 aprilie, la Cluj-Napoca, potrivit Agerpres.

"Mi-am depus candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Atletism pentru că îmi doresc ca atletismul să redevină ambasadorul sportiv al României. Vă mulţumesc pentru susţinere şi sunt convinsă că împreună putem readuce atletismul pe podiumul internaţional", a anunţat fosta atletă într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook.

Citește și: Dinu Pescariu a DESFIINȚAT-o SCURT pe Elena Udrea la instanță - „Mi-a cerut să preiau prin firma mea o creanță de 900.000 de euro”

 

Citește și: Filmul ȘANTAJULUI președintelui CJ Călărași față de procurorul care îl ancheta - Îl amenința cu sesizări fictive, televiziunea și spunea că 'va face balamuc'

Acum în vârstă de 51 de ani, Diţă candidează pentru a doua oară la conducerea FRA. În urmă cu patru ani, ea a pierdut alegerile, fiind devansată de actualul preşedinte Florin Florea şi de Traian Badea.

Constantina Diţă şi-a început campania încă de la finalul anului trecut, ea întâlnindu-se cu preşedinţi de cluburi de atletism, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale din oraşe precum Constanţa, Galaţi, Brăila, Slobozia, Bârlad, Vaslui, Iaşi, Botoşani, Suceava, Vatra Dornei, Bacău, Bistriţa, Zalău, Baia Mare şi Cluj-Napoca. De asemenea, ea a avut o întâlnire la 1 februarie şi cu noul ministru al Tineretului şi Sportului, Eduard Novak.

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Atletism vor avea loc în cadrul Adunării Generale a FRA programată la 22 aprilie, de la ora 11:00, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Tot atunci vor avea loc alegeri pentru posturile de vicepreşedinte şi cele de membru al Consiliului Federal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.