Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constellation, producătorul mărcii de bere Corona, vinde 30 de mărci pentru 1,7 miliarde de dolari

bere

Constellation Brands Inc a anunțat că va vinde aproximativ 30 de mărci de vin și spirtoase companiei E. & J. Gallo pentru 1,7 miliarde de dolari, pentru că vrea să se concentreze pe mărci mai profitabile, informează Reuters potrivit mediafax.

La începutul lunii februarie, producătorul a declarat că încearcă să vândă unele dintre mărcile sale de vinuri de calitate inferioară, deoarece dorește să se axeze pe un segment mai avantajos, îndreptându-se către produse care vizează un public mai tânăr.

Acordul include în principal brandurile deținute de Constellation al căror preț este de cel mult 11 dolari pentru o sticlă, cum ar fi Clos du Bois, Ravenswood și Mark West. Compania se așteaptă ca tranzacția să se încheie la sfârșitul primului trimestru al anului fiscal 2020.

Constellation, care urmează să prezinte joi rezultatele trimestriale, va păstra totuși o serie de mărci, inclusiv Robert Mondavi, Meiomi și Kim Crawford.

În 2016, compania și-a cesionat afacerea cu vinuri canadiene către Ontario Teachers’ Pension Plan, pentru 772 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.