Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consultant politic anunta propunerile lui Dragnea in locul lui Ponta la Guvern

dragnea ponta

Tensiunile dintre presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea si premierul Victor Ponta devin din ce in ce mai vizibile in ciuda discursului public al celor doi de sustinere si apreciere reciproca.

In acest context consultantul politic Cozmin Gusa considera ca Dragnea l-ar pute aschimba pe Ponta din fruntea Guvernului si are chiar trei variante de noi premier:

1. Dragnea s-ar putea autopropune premier - Aceasta este varianta pe care Gusa o considera cea mai probabila. El a precizat la Realitatea TV ca functia de prim-ministru i-ar consolida autoritatea in partid, dar i-ar bloca ideea de reforma a partidului pentru c anu ar avea timp sa se ocupe de acest lucru si si-ar rata proiectul

2. Dragnea l-ar putea propune pe Oprea premier. Aceasta varianta ar asigura o larga majoritate Guvernului si chiar sustinerea presedintelui Klaus Iohannis, Oprea fiind agreat si de PNL si de PSD, insa in fapt, propunerea lui Oprea ar crea revolta in PSD, potrivit lui Gusa.

3. Dragnea ar putea propune 'un om extrem de competent - orice dar nu politician'. Aceasta este varianta pe care Gusa o considera cea mai buna dar si cu cele mai mici sanse de realizare.

Nu in ultimul rand, Gusa este convins ca "liberalii nu au sanse sa acceada la guvernare" si ca singura sansa ca Ponta sa plece de la Guvern este sa fie schimbat de Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.