Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consultantul politic Anton Pisaroglu a vorbit în cadrul Forumului Europa Africa, organizat de La Tribune, sub patronajul președintelui Franței, Emmanuel Macron

La Tribune
Anton Pisaroglu

Consultantul politic Anton Pisaroglu a vorbit în cadrul Forumului Europa Africa despre contextul geopolitic actual și despre relațiile cotinentului african cu țările din Europa. Evenimentul a fost organizat sub patronajul președintelui Franței, Emmanuel Macron, și a reunit specialiști și personalități cunoscute din domenii diverse de activitate.

Românul a precizat că a răspuns invitației adresate de renumita publicație La Tribune de a participa la discuțiile din cadrul Forumului organizat în Marsilia, Franța: „Am răspuns invitației adresate de prestigioasa publicație La Tribune și am participat, în calitate de speaker, la Forumul Europa Africa, organizat în Marsilia, sub patronajul președintelui Franței, Emmanuel Macron”.

„Astăzi, traversăm un context geopolitic foarte dificil, marcat de efectele economice postpandemie, de războiul din Ucraina și de conflictul din Orientul Mijlociu, care ne afectează pe toți. Unele țări africane sunt prinse la mijloc și pot fi folosite în strategiile acestor conflicte”, a afirmat Anton Pisaroglu în discursul său susținut în cadrul Forumului Europa Africa.

Anton Pisaroglu a participat la Forum în calitate de expert în geopolitica relațiilor dintre Europa și Africa. În activitatea sa de consultanță politică, Pisaroglu a avut mai multe proiecte pe continentul african și a lucrat cu numeroși șefi de stat din Africa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.