Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consultantul politic Anton Pisaroglu îl desființează pe Vlad Voiculescu

stiripesurse.ro
Anton Toni Pisaroglu

Vlad Voiculescu nu este nimic altceva decât un impostor, cu zero experiență în management, incapabil să conducă un spital dintr-un oraș mic, nu mai vorbim de un minister.

O păpușă de paie care a fugit de decizii și de responsabilitate într-o perioadă critică pentru țară. Și-a delegat atribuțiile către secretarul de stat, ca să aibă timp să stea pe Facebook. Ne-a demonstrat că tot ce îl interesează este campania de PR, nu ce se întâmplă în spitale!

Scurtul mandat al lui Vlad Voiculescu în fruntea Ministerului a fost un carusel de gafe, bâlbe, nerealizări și scandaluri:

VV nu s-a consultat cu prim-ministrul și nici cu Valeriu Gheorghiță când a publicat datele vaccinărilor din centrele destinate structurilor de forță și a generat o problemă de securitate națională;

VV și-a angajat nu mai puțin de 21 de consilieri personali și onorifici;

VV a refuzat să crească numărul paturilor de la ATI, deși chiar prim-ministrul Cîțu i-a cerut asta;

Secretarul de stat Andreea Moldovan, mâna dreaptă a lui VV, a susținut în repetate rânduri ideea unui lockdown, chiar dacă prim-ministrul a spus explicit că este împotriva unei astfel de măsuri;

Mai mulți consilieri și-au dat demisia de la minister, acuzând lipsa de profesionalism a conducerii;

VV a ieșit public și a spus că 30% dintre vaccinări sunt în afara platformei de programare, când, de fapt, era vorba doar de 1.300 de persoane, cum a precizat coordonatorul campaniei de vaccinare;

VV a amânat publicarea raportului referitor la incendiul de la Matei Balș;

Dar, cel mai grav, Vlad Voiculescu a fugit de responsabilitate în crizele majore:

Nu și-a asumat nicio responsabilitate în urma incendiului de la Matei Balș, deși în cazul similar al incendiului de la Piatra Neamț îl acuza pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, că ministerul este un dezastru;

Nu și-a asumat nicio responsabilitate în cazul celor trei pacienți decedați la spitalul Victor Babeș;

A pasat vina în ceea ce privește modul în care s-a realizat transferul pacienților de la spitalul Foișor.

Ne-au demonstrat clar: și Vlad Voiculescu, și USR au zero experiență în politică. Au preluat în plină criză sanitară un minister important – Ministerul Sănătății – fără să înțeleagă cum funcționează sistemul de sănătate și fără să aibă vreo idee despre miza politică uriașă.

Lipsa de experiență politică și profesională a lui VV, frica de asumare, toate gafele de comunicare și bâlbele sunt dovezile incompetenței celui care a stat mereu pe margine și a criticat pe toată lumea, cu aroganță și dispreț.

Vlad Voiculescu a știut un singur lucru: „să se lupte” cu mafia din sănătate, dar a uitat să precizeze că el însuși controlează o mafie cu interese în sănătate. Cine știe ce va face în viitor, un lucru e cert: din punct de vedere politic, VV e mort.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.