Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consultare regională privind viziunea și obiectivele de țară în domeniul educației

educatie

Marți, 20 septembrie a.c, începând cu ora 09:30, va avea loc, la Constanța, cea de-a patra consultare regională privind viziunea și obiectivele de țară în domeniul educației și cercetării (2018-2030), având ca temă „Evaluarea rezultatelor învățării în sistemul preuniversitar”.

Demersul face parte din proiectul „România Educată”, desfășurat de Administrația Prezidențială, și va reuni, preponderent din Regiunea de dezvoltare Sud-Est, reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniu, profesori, elevi, studenți, părinți și reprezentanți ai organizațiilor nonguvernamentale. Agenda evenimentului este disponibilă aici.

A intrat MAFIOT şi a ieşit RUINAT. Afacerea de suflet a lui Giovani Becali este pe butuci / VIDEO

DNA face precizări oficiale despre percheziţiile de la Poliţia Bihor

„Săptămâna viitoare va avea loc o nouă dezbatere regională, care va aborda un subiect sensibil, dar crucial - evaluarea rezultatelor învățării în sistemul preuniversitar. Cifrele de la examenul de Bacalaureat arată aceeași realitate tristă: în fiecare an, o parte din generație rămâne, practic, pe drum. Iar înainte de Bacalaureat sunt numeroși elevi care nu obțin medii peste 5 la Evaluarea Națională”, a precizat Președintele României, domnul Klaus Iohannis, în discursul susținut cu prilejul festivității de deschidere a anului școlar preuniversitar 2016-2017.

Dezbaterea regională privind „Evaluarea rezultatelor învățării în sistemul preuniversitar” este organizată de către Administrația Prezidențială, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice şi cu sprijinul Universităţii Ovidius din Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.