Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă controalele în spitale - Inspectorii DSP, vizită inopinată la Elias. Nereguli privind materialele Secției de Ortopedie/ Pintea, verificări la Tulcea

MSF
Sorina Pintea

Inspectorii DSP au mers, joi dimineața, la Spitalul Elias pentru a verifica dacă instituția îndeplinește condițiile igienico-sanitare, iar seara trecută, ministrul Sorina Pintea a vizitat Spitalul Tulcea. La Elias, verificările sunt în curs, existând suspiciuni privind materialele folosite de Secția de Ortopedie.

Este vorba despre materialele folosite la Secția de Ortopedie (n.r a Spitalului Elias). În funcție de rezultatele controlului, pot sa va spun ce masuri luam, ca in acest moment verificam. Vrem sa vedem daca materualele au ajuns pe sectii, daca sunt in regula, daca sunt sigure pentru pacienti, rezultatele preliminare le vom avea in aceasta seara. Din punct de vedere igienico-sanitar era în regulă la Tulcea, am vizitat unitatea primiri urgențe. Nu spun nimănui unde merg, nu au cum să știe. Până anul trecut, rolul DSP era decorativ, mai ales în teritoriu, unde existau înțelegeri la nivel local, a declarat Sorina Pintea la Digi24.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.