Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă deszăpezirea străzilor secundare din Sectorul 1

deszăpazire

Utilajele Romprest, prestatorul serviciului de deszăpezire din Sectorul 1, continuă la această oră operațiunea de degajare a zăpezii de pe străzile secundare, cât și a trotuarelor care aparțin domeniului public.

În prezent, 22 de utilaje de mici dimensiuni, potrivite pentru spațiile mai înguste, și peste 370 de operatori intervin pentru deszăpezirea străzilor secundare și îndepărtarea manuală a zăpezii. Acțiunea de deszăpezire a acestor artere va continua pe tot parcursul zilei, astfel încât să fie în totalitate degajate de zăpada în cel mai scurt timp posibil.

În plus, încă de noaptea trecută a început operațiunea de ridicarea a zăpezii căzută la cel de-al doilea val de ninsori din această iarnă, fiind strânși de pe domeniul public 1400 metri cubi de zăpadă, care se adaugă celor 7000 de metri cubi aferenți primului val de ninsoare. Aceasta este depozitată pe terenurile Administrației Domeniului Public din zonele Străulești și Casa Presei.

Citește și: Meteorologii au emis cod GALBEN de polei pentru aproape toată țara

Menționăm că toate străzile principale din Sectorul 1, precum și cele pe care sunt situate obiective sociale, sunt deszăpezite până la carosabil, încă de ieri la prânz.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1 transmis la redacția Știripesurse.ro, de la începutul celui de-al doilea val de ninsoare până în prezent utilajele Romprest au împrăștiat pe străzile Sectorului 1 aproximativ 400 de tone de sare și aproximativ 220 de tone de clorură de calciu pentru combaterea poleiului și prevenirea formării podurilor de gheață.

Cetățenii Sectorului 1 pot semnala probleme legate de deszăpezirea din această zonă administrativă la telefonul cetățeanului al Poliției Locale 021/9540, precum și la Call Center-ul Romprest 021/9460. Ambele numere de telefon sunt apelabile 24 de ore din 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.