Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă dezertările din partidul lui Băsescu: organizație de tineret a PMP trece la PSD

tineret PSD

Mutările de pe scena politică continuă, în pregătirea alegerilor prezidențiale din 2019. După ce au anunțat că au racolat conducerea organizației naționale de tineret a PMP, acum cei de la PSD arată că au transferat organizația PMP Sector 6.

Citește și: SURSE - BUBUIE nervii în interiorul PSD: liderii iau în calcul pierderea guvernării

”După începutul în forță, de Ziua Națională a Tineretului din 2 mai, prin care a fost anunțată trecerea conducerii centrale și a majorității membrilor Organizației Tineretului Mișcarea Populară la PSD, pe 17 mai 2018 a venit rândul Sectorului 6 să susțină evenimentul de primire a noilor membri.

Acțiunea, desfășurată la sediul organizației PSD Sector 6, din cartierul Drumul Taberei, a adunat sute de tineri care și-au propus să construiască o echipa mai unită și mai puternică.

Eduard Paul Simion, președintele TSD Sector 6 a condus ședința de primire a noilor membri și a dat, pe rând, cuvântul invitaților, printre care președintele PSD Sector 6, Gabriel Mutu, președintele TSD, Gabriel Petrea, doamna deputat Beatrice Tudor și fostul președinte al OTPMP, Gabriel Popa.

”Noi reprezentăm România tinerilor! Bine ați venit în organizația TSD, într-o echipă care stă mereu alături de lideri, nu în spatele lor. În zi sfântă, de Înălțare, nimic nu e întâmplător!” a declarat liderul tinerilor din sectorul 6, Eduard Paul Simion.”, arată cei de la PSD.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.