Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă înscrierea la concursul de proiecte socio-culturale LUKOIL

lukoil

Compania LUKOIL a lansat cea de-a doua ediție a concursului de proiecte socio-culturale. Proiectele pot fi depuse până pe 20 octombrie, câștigătorii urmând să fie desemnați la începutul lunii noiembrie.

La concurs pot participa organizații aflate în urmatoarele orașe și regiuni: Ploiești, București, Transilvania, Banat, Moldova, Oltenia, Dobrogea, precum și din județul Prahova.

Subiectele alese de către participant pot fi din domeniile ecologic, spiritualitate-cultură și sport. Temele legate de ecologie pot fi , de exemplu, despre probleme de conservarea mediului și căi de soluționare a acestora, despre zone naturale special protejate, gestionarea ratională a mediului, producție fără deșeuri și producție cu cantitate redusă de deșeuri.

În ceea ce privește domeniul spiritualitate-cultură, pot fi abordate teme precum grija pentru copiii orfani și copiii fără parinți, asistența pentru adaptarea socială și reabilitare a persoanelor din această categorie a populației, programe educaționale, susținerea copiilor talentați. În domeniul sportului, temele pot fi legate de dezvoltarea sportului de masă, sprijinul pentru sportivii și echipele sportive promițătoare, susținerea și dezvoltarea sportului și turismului pentru copii.

Suma maximă cu care va putea fi finanțat un proiect desemnat câștigător va fi de 6.000 USD.

Conducerea managerială PETROTEL-LUKOIL dorește că prin acest concurs să impulsioneze activitățile care au, în principal, menirea să protejeze mediul ambient ca și populația din regiunile în care proiectele vor fi aplicate.

Societatea Grupului LUKOIL organizează și desfașoară actualul Concurs, in ansamblul numeroaselor activități și evenimente derulate în domeniul responsabilității sociale corporatiste de-a lungul anilor.

Rafinăria PETROTEL-LUKOIL și LUKOIL ROMANIA sunt promotori activi ai dezvoltării durabile și ai activităților sustenabile, fiind parteneri activi in cadrul comunităților în care își desfășoară activitatea.

Termenii și condițiile pentru depunerea candidaturilor sunt specificate în Regulamentul Concursului, care poate fi accesat pe site-ul: www.cciph.ro , https://cciph.ro/2019/08/concurs-de-proiecte-sociale-si-culturale-ale-pao-lukoil-in-romania/ precum și pe facebook-ul Rafinăriei PETROTEL-LUKOIL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.