Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă NEBUNIA la urne: un primar a transportat alegători în Brăila

Armstrong Economics
frauda electorala

Două incidente s-au produs duminică, la Brăila, în timpul procesului electoral. Un brăilean care a primit din greșeală două buletine de vot, le-a ștampilat pe amândouă și le-a introdus în urnă.Tot la Brăila, primarul unei localități este cercetat penal deoarece a transportat alegători, conform Mediafax.

Citește și: Ludovic Orban a ajuns la urne: premierul stă la COADĂ, un tânăr în SCAUN CU ROTILE i s-a plâns de condiții

Primul incident s-a produs în orașul Brăila. Deoarece nu a spus că a primit din greșeală două buletine de vot și apoi le-a folosit, un alegător trebuie să dea explicații polițiștilor fiind acuzat de fraudă la vot.

„La o secție de votare din Municipiul Brăila un alegător a primit, din eroare, două buletine de vot pentru alegerea candidatului la primărie. Acesta le-a stampilat pe amândouă și le-a introdus în urna de vot. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru fraudă la vot”, au anunțat reprezentanții IPJ Brăila.

În județul Brăila, polițiștii au avut probleme și cu un primar care transporta alegători la secțiile de votare cu mașina Primăriei.

„Am fost sesizați cu privire la faptul că un primar din județ transporta alegătorii la vot cu autoutilitara primăriei. În urma cercetărilor s-a constatat că acesta a folosit vehiculul, fără drept, în interes personal, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

În judeţul Brăila sunt 282 de secţii de votare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.