Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă umilința pentru Cristiano Ronaldo: Vedeta Portugaliei, rezervă și în meciul cu Maroc

twimg.com
Cristiano Ronaldo

Portugalia l-a lăsat din nou pe căpitanul Cristiano Ronaldo în afara liniei de start, păstrându-l pe eroul „hat-trick” Goncalo Ramos în echipă pentru meciul de sâmbătă din sferturile de finală ale Cupei Mondiale împotriva Marocului.

Cel mai bun marcator din toate timpurile al Portugaliei, cu 118 goluri în 195 de apariții, Ronaldo a fost lăsat pe bancă la victoria de marți cu 6-1 în fața Elveției, în 16-imile de finală, unde Ramos, în vârstă de 21 de ani, a marcat trei goluri la doar a patra sa apariție.

Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, s-a supărat că a fost lăsat pe tușă de selecționerul Fernando Santos în ajunul meciului, iar federația portugheză de fotbal a fost nevoită apoi să dezmintă informațiile potrivit cărora căpitanul lor ar fi amenințat că va părăsi turneul.

Santos a făcut o singură schimbare sâmbătă, după acea victorie convingătoare, Ruben Neves intrând în locul lui William Carvalho, în timp ce omologul său marocan Walid Regragui a fost nevoit să își remanieze apărarea după ce Nayef Aguerd și Noussair Mazraoui au fost excluși din cauza accidentărilor.

Absența celor doi este o lovitură majoră, Yahia Attiat Allah intrând pe postul de fundaș stânga în locul lui Mazraoui, iar Jawad El Yamiq înlocuindu-l pe Aguerd.

Existau, de asemenea, îngrijorări cu privire la condiția fizică a căpitanului Romain Saiss și a mijlocașului Sofyan Amrabat, dar ambii vor juca.

Echipe:

Maroc: Yassine Bounou, Achraf Hakimi, Romain Saiss, Jawad El Yamiq, Yahya Attiat-Allah, Sofyan Amrabat, Selim Amallah, Azzedine Ounahi, Hakim Ziyech, Soufiane Boufal, Youssef En-Nesyri.

Portugalia: Diogo Costa, Diogo Dalot, Pepe, Ruben Dias, Raphael Guerreiro, Bruno Fernandes, Otavio, Bernardo Silva, Ruben Neves, Joao Felix, Goncalo Ramos

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.