Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contra despre meciul cu Spania: 'Vreau victoria, dar m-aș mulțumi și cu un egal'

www.prosport.ro
Cosmin Contra

Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că “tricolorilor” ar trebui să nu le fie frică la meciul cu Spania, din preliminariile Euro-2020, ei având nevoie de curaj pentru a-i pune în dificultate pe iberici, potrivit news.ro.

Citește și: Olguța Vasilescu, atac dur la adresa USR: ‘Spune ca are un proiect de eliminare a pensiilor speciale. Minte!’

“Am în minte 90 la sută din jucători, şi planul tactic, şi cum vom începe, dacă se întâmplă să primim gol cum vom face. Fizic să fie sută la sută jucătorii, dar în acelaşi timp să avem curaj, să nu ne fie frică. Dacă ne vom apăra tot meciul ne va fi greu să ţinem piept acestei echipe. Am încercat să lucrez alt sistem, voi vedea… Avem jucători care pot să-i pună în dificultate pe cei din echipa Spaniei, dar să aibă curaj”, a spus Contra.

Citește și: Acuzații grave! Trafic de cocaină cu permisiunea SIE

El a menţionat că îşi doreşte de fiecare dată victoria şi pregăteşte meciurile ca atare, dar l-ar mulţumi un egal. “Întotdeauna transmit jucătorilor înainte de meciuri că vreau să câştig acel meci. Dacă la sfârşitul celor 90 de minute aş fi mulţumit cu un egal? Trebuie să spun că da. Dar le transmit jucătorilor că trebuie să facă totul pentru a câştiga meciul respectiv. Este un meci un pic mai special, pentru că Spania este a doua mea casă, familia mea trăieşte la Madrid. Încercăm să facem un meci perfect din punct de vedere fizic-tactic şi să fim la sută la sută cu moralul. Şi coroborat poate cu o zi mai puţin inspirată din partea Spaniei, vom avea şansa noastră. Este clar că Spania va domina. Ştim că vom suferi, trebuie să alergăm mult”, a afirmat tehnicianul, alternând la unele întrebări româna cu spaniola.

Partida România - Spania se va disputa joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa F a preliminariilor Euro-2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.